☰  MENU

Gipspleister

Moderne strakke bepleistering van muren en plafonds.

Van boven naar onder:

Moderne splitlevel te Genk. Zijkanten van Z-Trap afgewerkt achter glas van buitenaf gezien. In samenwerking met Peter Ketsman, Ontwerpburo Archedea.

Pastorij woning te Opglabbeek. Pleisterwerk achter en omheen een eiken spant geplaatst door Dakwerken Schepens.

Renovatieproject in geklasseerde oude hoeve te Reppel. Afgewerkte kloostergang/traphal met metalen stalramen pleisterwerk tot op de glaslat, met overschilderbare venstertabletten. In samenwerking met Bart Lens, Lens Ass.

Moderne eengezinswoning te Opglabbeek. Gang met twee lange ramen strak in een vlak afgewerkt met overschilderbare venstertabletten.

Kantoor te Genk. Traphal voor metalen trap in het kantoor van Heylen metaalwerken.

Pastorijwoning te Opoeteren. Een dakkapel met een schuine dakkant en afronding.

Rustieke en Moderne eengezinswoning te Opitter. Zwarte ramen afgewerkt met overschilderbare venstertabletten. Bepleistering slaapkamer en cementeerwerk in de douche. In samenwerking met MAMU architecten

Buitenschoolse kinderopvang ONS KIND te Hasselt. Bepleisteren van hoge open ruimtes voor extra lichtinval, en ook hier hebben we gewerkt met overschilderbare venstertabletten om te voorkomen dat kinderen zich zouden pijn doen aan stenen venstertabletten die uitsteken. Project voor Ter Engelen in samenwerking met MAMU architecten.

Renovatie en nieuwbouw kantoor te Maasmechelen. Kantoor ruimtes die in mekaar overvloeien door openingen in de muur, Facade die overvloeit in stucwerk. Ramen afgewerkt tot over de glaslat (onzichtbare glaslat). Voor VACMakelaars. In samenwerking met Wim Cortvriendt, Iglesias-Leenders-Bylois architecten

Moderne eengezinswoning te Opglabbeek. Schuine ruimtes en stompe hoeken in de leefruimte.

Nieuwbouw amerikaanse stijl te Houthalen. Traphal en leefruimte bepleisterd. (reeds geverfd)