☰  MENU

Droogbouw (Gyproc)

Voorzetwanden, Verlaagde plafonds, Vuurvast omkasten van haarden, Afkasten toiletten, MDF Luifels, MDF Koven, MDF Lichtbakken,…

Van boven naar onder:

Gyproc en pleisterwerk landhuis te Meeuwen. Op de foto zie je het gyprocplafond van de veranda met bovenlicht, schuine kanten en plafond leefruimte, schuine kanten en wanden op zolder.Gyproc plafond, Luifel boven kookeiland en vuurvast omkasten van gashaard te Opoeteren. Op de foto’s zie je de onafgewerkte gipsplaatplafond en de onderliggende Metalstud constructie en dan de gashaard omkast met Super isol plaat om achteraf bepleisterd te worden. En het rookkanaal werd extra beschermd met een Promatect plaat.


Renovatie woning familie Santegoeds te Weert. Eerst hebben we hier de oude facade (gevelstenen) muren bepleisterd, vervolgens een verlaagde plafond gehangen, het plafond van de keuken werd iets lager gehouden dan de leefruimte en maakte plaats voor een ledstrip, ingewerkte lichtbakken voor spotjes en gordijn koven. Achteraf werd de houthaard vuurvast omkast en in één vlak strak bepleisterd.


Nieuwbouw Amerikaanse stijl Te Houthalen, hier hebben we de binnenbeplestering verricht, de verlaagde plafonds tegen de schuine kanten op zolder en keuken met dubbele beplating. En de doorkijk gashaard vuurvast omkast en afgewerkt.